I våra ändamålsenliga lokaler på ca 1 600 m2 i centrala Habo, har vi ett effektivt arbetsflöde och en kraftfull maskinpark som innebär att vi kan erbjuda korta leveranstider.

Tryckeri

Screentrycket tar hand om lite större upplagor, medan digitala planprinter arbetar med små upplagor, dekorerade prover och lösningar som kräver särskild kontroll.

Med screen som tryckmetod får vi bra färgtäckning och ett tryck med stor lyskraft. Screen passar perfekt när stället betraktas på lite distans, t.ex. i en butik där det ska fånga kundernas uppmärksamhet. UV-lack, flourescerande färger eller dofttryck är något som lyfter produkten ännu mer. Vi har 1 st screenliner med största tryckformat 1200 x 1600 mm.

Med vår digitala UV-planprinter slipper du den startkostnad som traditionellt gjort små upplagor allt för dyra. Digitaltrycket kan vi använda både för att ta fram dekorerade prover och mindre upplagor såsom skyltar och displayställ. Maxformat i för planprintning är 2500 x 1200 mm.

Cadskärning och stansning

I mindre upplagor använder vi våra skärbord istället för stansverktyg. Vi har två cadbord, ett Kongsberg och ett Zûnd, med största format 2500 x 1800 mm.

Vi stansar med cylinder och digelstansar. För närvarande kan vi stansa ark upp till 1200 x 1660 mm.

Efterbearbetning och limning

Med hjälp av limmaskiner sammanfogar vi stansade produkter. Här monterar vi även detaljer som inreden, plasthandtag och kardborrelåsningar. I maskinparken ingår dessutom utrustning för bl.a. stansning, hålborrning och hörnrundning.

maskingpark screentryckeri