Effektiv butiksexponering med kreativa displaylösningar

Säljande displayer och kampanjställ

Experter på displayer i wellpapp och kartong

Vi på Seriflex Grafiska är experter på displayer i wellpapp och kartong; kampanjställ, standees, skyltar, skyltlådor, hyllvippor och broschyrställ

Mästare på wellpapp och kartong

Praktiska och användbara material

Vår nisch är framförallt wellpapp och kartong – material som är oerhört praktiska och användbara tack vare den unika kombinationen av låg vikt och hög styrka.

Mindre serier och små upplagor

Anpassade lösningar

Har du behov av en mindre serie eller bara några få kampanjställ? Då har du kommit rätt. Vår styrka är att ta fram anpassade lösningar i mindre upplagor.

en standee i naturlig storlek är bra butiksexponering

Vill du få framgångsrik reklam med kreativa displaylösningar?

Då har vi på Seriflex Grafiska AB det du söker. Stärk din kampanj med reklammaterial som sticker ut och syns på bästa möjliga sätt. Med oss kan du utnyttja möjligheterna från tak till golv för att få en optimal butiksexponering.

transportlådor för avancerad produktion

Effektiva displaylösningar utan mellanhänder

Vi erbjuder effektiva standardlösningar inom dekaler och skyltar som gör att kunderna lyfter blicken och tar del av din butikskampanj. Letar du efter en mer kreativ lösning än så? Som en fulländad displayleverantör har vi som mål att skapa den bästa displaylösningen för dig, vilket gör att du kan vara säker på att få just det displaymaterial som du är ute efter. Vi tar hand om allt i vårt screentryckeri, från konstruktion till leverans, utan mellanhänder. Vi är den pålitliga samarbetspartnern du söker.

vi screentrycker kampanjmaterial

Tåliga transportlådor från avancerad produktion

Är det transport- och förpackningslösningar du istället behöver? Vi kan då erbjuda wellådor som tåliga transportlådor, och vi kan återigen ta fram det just du behöver. Vi är det lilla och personliga företaget med de stora lösningarna som kan ta hand om såväl enkla som avancerade produktioner. Kontakta oss redan idag – ingen utmaning är för stor.