Från första pennskiss till färdig display

  1. Ni tar kontakt med oss och förklarar er displayidé.
  2. Sedan börjar vi skissa på den kundanpassade displayen.
  3. När vi är klara med skissen så skickar vi över den till er så ni får godkänna.
  4. Vi tar fram en provdisplay så ni känner er nöjda med displayen.
  5. Om ni känner er nöjda så tillverkar vi det antal ni önskar.

Vårt mål är att förvandla dina kreativa idéer till en färdig display, på ett så enkelt, smart och kostnadseffektivt sätt som möjligt – utan att nagga kvaliteten i kanten.

Oavsett om vi utgår från en snabb penskiss på en lunchservett eller från ett snyggt designförslag från en reklambyrå, så ska förslaget omvandlas till en funktionell och hållbar konstruktion. Här kommer vår erfarna konstruktionsavdelning in. Med hjälp av modern cad-utrustning skräddarsyr de konstruktionen för de olika displayerna och förpackningarna. De gör hållfasthetsberäkningar och tittar på materialval, så att slutresultat motsvarar förväntningarna.

Seriflex konstruktionsavdelning fungerar som problemlösare, ofta i nära samarbete med professionella kreatörer och byråer eller i direkt mot beställande företag. Ju tidigare i ett projekt vi kan komma in, desto mer kompetens och erfarenhet kan vi tillföra för att hitta den bästa och mest prisvärda exponeringslösningen. Skulle du inte ha en färdig ritning eller skiss, hjälper vi dig självfallet att få ner din vision på papper.

Provdisplayer och testning med fysisk produkt

För att säkerställa att konstruktionen fungerar som tänkt, tar vi alltid fram en provdisplay. Provet kan skickas till butik för testning på plats i den miljö den ska göra jobbet. Eller så levererar kunderna sina produkter till Habo för konkreta tester med fysiska produkter på plats hos oss. Med hjälp av provdisplayerna kan vi säkerställa att så väl den visuella upplevelsen som hållfastheten håller måttet. Det är först när vi fått godkänt på provdisplayerna som vi startar den faktiska produktionen.

konstruktion och design på Seriflex