Läs våra bäst tips om till exempel var Screentryckta skyltar passar bäst, eller varför inte veta vad som skapar störst uppmärksamhetsvärde i en butik.

Screentryck.

Screentryckta skyltar lämpar sig bäst i mindre och medelstora upplagor. Vid större upplagor är offset och kaschering lämpligt.

Miljövänlig kanalplast.

Lämpligt material för konferensväskor och liknande är tålig och miljövänlig kanalplast.

Väskor.

En väska i well är idealisk för att samla handlingar, presentationer, varuprover eller gåvor i. En well-väska kan även kombineras med lås och handtag i plast.

Golvställ.

Välj golvställ i well med önskat antal fickor och med rejäla ytor för reklambudskap, eller ställ för disken som tidskriftssamlare eller broschyrställ. Vi har ett antal standardmodeller t.ex. för A5 och A4, men skräddarsyr självfallet också unika ställ, som överensstämmer helt med dina önskemål och behov.

Ställ i well.

Rätt displayställ skapar stort uppmärksamhetsvärde i butik och ökar utan tvekan intresset för produkten. Ett ställ i well kan i princip utformas hur som helst, både när det gäller form och tryck, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Helfigur i naturlig storlek.

Få saker väcker sådan uppmärksamhet i butik som en helfigur i naturlig storlek. Kombinera med fördel med t.ex. broschyrhållare, CD-ställ eller annan pryllåda.

Transport & skyltlådor.

Idén med transport och skyltlådor är att skydda varorna under transporten, samtidigt som de fungerar som exponeringsställ med uppvikt skylt i locket för placering på disk eller bord.