Det lilla, personliga företaget med de stora möjligheterna

När vi startade Seriflex Grafiska AB 1989 var vi helt inriktade på att endast screentrycka, men det tog inte lång tid innan vi också började jobba med att tillverka displayer. Sedan 1992 har vi haft en egen konstruktionsavdelning för just displayer och ställ i huset – och i dag ser vi oss som en fulländad display och förpackningsleverantör.

I dag är vi sju dedikerade och engagerade medarbetare, alla med ambitionen och målet att skapa den bästa displaylösningen för dig. Vi sätter service högt och hyser en förkärlek för nära och personliga relationer med våra kunder. En komplett produktion i huset gör att vi kan ta hand om avancerade produktioner, utan att för den skull förlora något i flexibilitet och service. Tillsammans med en hög noggrannhet är det hemligheten bakom den höga kvaliteten i våra produkter – och säkert en av anledningarna till att Seriflex anses vara en pålitlig samarbetspartner.

wellprodukter för butiksexponering
screentryckeri Seriflex Grafiska

Ingen displayidé är för galen!

För oss är en förfrågan heller aldrig för svår eller galen. Vi sätter en ära i att lösa även de mest vilda idéerna och omsätta det till displayer och ställ som gör sitt jobb i butik. Och eftersom vi har all produktion – från konstruktion och enklare verktygstillverkning till tryck, stansning och limning – innanför våra egna väggar, medverkar det självklart också till en bra prisbild och snabba leveranser. Vi förvandlar helt enkelt dina kreativa idéer till en färdig produkt på ett så enkelt, smart och kostnadseffektivt sätt som möjligt genom att tillföra den kompetens och erfarenhet som vi skaffat oss genom åren. Din tid är dyrbar, därför månar vi alltid om att alla dina jobb ska flyta smidigt och felfritt och att du ska kunna lita på att du alltid får dina beställningar som utlovat!

Maskinpark

För dig som vill ”grotta ner dig” i det tekniska hittar du allt om vår maskinpark om du läser vidare här >>