Platta paket eller butiksfärdiga, pre-packade ställ?

Självklart svarar vi för all logistik som packning, adressering och distribution i samband med leveranserna, som ofta sker direkt ut till butiker runt om i landet.

Efter genomgången kvalitetskontroll levererar vi vanligen displayerna i platta förpackningar som är enkla att transportera och förvara – och givetvis också lätta att montera och exponera på plats i butik. För våra platta paket gäller generellt att det inte krävs några verktyg för montage och att en tydlig monteringsanvisning medföljer vid behov.

Men lika ofta servar vi våra kunder med att leverera färdigmonterade displayer färdigpackade och fyllda med produkter. Det innebär att butikspersonalen inte behöver lägga kraft på montage och plockning, utan kan dra igång kampanjen så snart displayerna nått butiken.

Har du ont om lageryta för dina displayer? Då har vi den!

Inga problem, då kan vi hjälpa dig att lagerhålla den hos oss. När det är dags för kampanj avropar du bara rätt antal displayer och ställ från oss, så levererar vi dem direkt till den butik, mässa eller lokal displayen ska synas i.